یک نسخه ساده طب سنتی برای پیشگیری از «کبد چرب»
دوشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۵، ۰۴:۱۰ ب.ظ
درباره دلایل ایجاد کبد چرب اظهار کرد: افراد از مصرف غذاهای خیلی چرب در فصل سرما بپرهیزند زیرا مصرف غذاهای چرب یا شیرین هیچ تاثیری در گرم شدن بیشتر بدن ندارند.
وی افزود: علاوه بر این، مصرف غذاهای چرب میتواند تاثیر منفی بر کبد داشته باشد و احتمال ابتلا به بیماریهای کبدی را افزایش دهد.
این کارشناس طب سنتی متذکر شد: خستگی مزمن، ضعف، حالت تهوع، گیجی، عدم تمرکز از علائم بیماری کبد چرب است؛ خوردن یک لیوان آب گرم و عسل همراه با ...
- ۹۵/۱۱/۲۵
- ۳۱ نمایش