مصرف لواشکهای خانگی برای فصل بهار مناسب است
شنبه, ۱۲ فروردين ۱۳۹۶، ۰۲:۵۱ ب.ظ
تسنیم/
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران پویا؛ محبوبه ابریشمکار درباره مصرف آجیل در فصل بهار اظهار کرد: افراد در فصل بهار در مصرف آجیل زیادهروی نکنند.
افزودن نمک به مغزهای گیاهی موجب افزایش طبع گرم آنها میشود
به گفته وی، آجیل مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که با افزودن نمک گرمی آنها افزایش می یابد و مصرف آنها در فصل بهار توصیه نمیشود.
این دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی تصریح کرد: بهتر است افراد از ترکیب آلبالو, گیلاس, برگه زردآلو, میوههای خشک ترشمزه بهجای آجیل استفاده کنند.
مصرف لواشکهای بهداشتی و خانگی بسیار مناسب فصل بهار است
ابریشمکار یادآور شد: ......ادامه مطلب
- ۹۶/۰۱/۱۲
- ۷۱ نمایش