مصرف مداوم فالوده برای مبتلایان به کبد چرب توصیه نمیشود
شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹ ب.ظ
تسنیم/
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ الهام قدمی یزدی درباره مصرف فالوده اظهار داشت: در زمانهای قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغنهای حیوانی نیز استفاده میکردند؛ فالوده یا پالوده از خوردنیهای معروف ایرانی است.
به گفته وی فالوده نوعی دسر ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود البته میتوان در تهیه آن به جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: .....ادامه خبر
- ۹۶/۰۱/۱۹
- ۳۶ نمایش