چای «کله مورچه» و «باروتی» نخورید
پنجشنبه, ۲۴ فروردين ۱۳۹۶، ۰۹:۵۶ ب.ظ
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: چای کله مورچه ای و معطر به خاطر مواد افزودنی غیر طبیعی در طولانی مدت سبب بروز سرطان در بدن افراد می شود.
محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی
ایران با اشاره به عوارض مصرف چای معطر و کله کورچه ای اظهار داشت: مواد
افزودنی که برای معطر شدن چایی بوسیله کارخانه های سازنده اضافه می شود
بستگی به نوع اسانس و میزان مواد بکار رفته در چایی سبب بروز مشکلات و
بیماری های مختلفی می شود.
وی بیان کرد: هر چه قدر چایی از اسانس و مواد افزودنی کمتری برخوردار
باشد سالم تر بوده و خاصیت بیشتری برای افراد دارد ولی اگر چایی به خاطر
رنگ و عطرش مواد افزودنی زیادی در آن بکار گرفته شود سرطان زا می شود.
ادامه مطلب
- ۹۶/۰۱/۲۴
- ۸۳ نمایش