سکوت کاندیدهای انتخاباتی در مقابل معلمان/ چرا فرهنگیان در میان وعده ها جایی ندارند؟
معلمها شاید از معدود افرادی باشند که همگی ما به شرایط سخت کاریشان واقف هستیم، فرهنگیانی که عدم توجه به آنها باعث به چالش کشیده شدن آینده فرزندان این مرز و بوم میشود. حال که در روز بزرگداشت هستیم، بد نیست به برنامه های کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره آنان اشاره کنیم.
خبر فوری/
معلمی که در نقطه صفر مرزی خدمت میکند، معلمی که با حقوق بازنشستگی امورات زندگیش نمیچرخد، آموزگاری که در چند مدرسه تدریس میکند، معلمی که کارکردن با ایلیاتیها را پذیرفته، همه و همه به یک میزان وظیفه دارند، چه کسی است که اهمیت معلم و شغل سختش را کتمان کند؟ احتمالا بسیاری از مسئولین که حتی در برنامههای کاری خودشان، یک برنامه جامع و مدون برای جامعه معلمی و به طور کلی وزارت آموزش و پرورش ارائه نکردهاند. انتخابات و نزدیکی آن به روز معلم شاید بهانه خوبی باشد برای دانستن این مساله که مسئولین ما تا چه میزان برای فرهنگ تعلیم و تربیت تلاش میکنند.
آموزش و پرورش هنوز در جامعه ما مهمترین رکن نیست
در همین ابتدا بد نیست که اندکی مطالبات جامعه فرهنگی را مرور کنیم و خواستههای آنان از دولت دوازدهم را یادآور شویم. دوازدهم اردیبهشت همزمان با روز معلم، نماینده مجلس شورای اسلامی و مدیر کل انجمن اسلامی معلمان، در جمع معلمان، خواستار مطالبات معلمان شد. او در شروع صحبتهایش گفت: در دولت قبل معلمان زمانی که اعتراض میکردند با چوب و چماق مواجه میشدند اما در این دوره در وزارتخانه مرتب با تشکلها جلساتی داشتند و مسائل خود را مطرح میکردند. دغدغه ما صرفا مسائل معیشتی نیست و بالاتر از آن به منزلت آنها توجه داریم.
داوود محمدی ادامه داد: متولیان امر، آموزش و پرورش را همچنان مسئله اصلی کشور نمیدانند و ما در مجلس تلاش میکنیم سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی افزایش یابد. در بودجه جدید این اتفاق تا حدودی رخ داد و سعی کردیم وضعیت بودجه را بهبود بخشیم اما با توجه به مشکلات اقتصادی کشور بیش از این نتوانست کمکی به افزایش سهم بودجه آن کند.
از دیگر نکاتی که در انجمن اسلامی معلمان به آن اشاره شد، و البته دغدغه این روزهای معلمان و جامعه فرهنگی کشور نیز هست، مساله صندوق ذخیره فرهنگیان است، او در این باره توضیح داد: درباره صندوق ذخیره فرهنگیان هم اعتراضات خود را مطرح کردیم و دهها جلسه با آقای فانی داشتیم. در مجلس هم گروه تحقیق و تفحص در حال انجام مطالعات است که توسط سخنگوی کمیته نتایج بهزودی اعلام میشود. از زمان وزیر جدید هم مسئولان صندوق تغییر کردهاند و تحرک جدیدی در صندوق ایجاد شده است.
محمدی همچنین از عملکرد دولت قبل در زمینه پرداختن به امور فرهنگیان اشاره داشت و عنوان کرد: در دولت قبل معلمان زمانی که اعتراض میکردند با چوب و چماق مواجه میشدند اما در این دوره در وزارتخانه مرتب با تشکلها جلساتی داشتند و مسائل خود را مطرح میکردند. دغدغه ما صرفا مسائل معیشتی نیست و بالاتر از آن به منزلت آنها توجه داریم.
دولت یازدهم موفق یا ناموفق؟..
- ۹۶/۰۲/۱۲
- ۳۲ نمایش