نان و پنیر را با چه بخوریم، با چه نخوریم؟
شنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۱۵ ب.ظ
به گزارش خبر فوری
به نقل از نبض ما، بهطورکلی، شیر و سایر محصولات لبنی پاستوریزه طی
فرآیند تولید، حجم بالایی از چربی خود را از دست میدهند و گاهی افزودنیها
و نگهدارندههای مختلفی هم به آنها اضافه میشود. از این رو، معمولاً
طبع بیشتر لبنیات، سرد و تر است و مصرف آنها میتواند برخی مشکلات گوارشی
مانند نفخ یا کولیت را به دنبال داشته باشد. پنیرها دو نوع تازه و کهنه
دارند و طبع نوع تازه آنها، سرد و تر است اما پنیرهای کهنه، طبع گرم و
خشکی دارند.
معمولاً ممنوعیت خوراکی برای همراه کردن مواد غذایی دیگر با پنیر در طب سنتی مطرح نیست اما خوردن...
- ۹۶/۰۶/۱۸
- ۴۹ نمایش