نکات مهم برای پخت مربا
پنجشنبه, ۲۰ مهر ۱۳۹۶، ۰۴:۰۸ ب.ظ
رای خوشبو شدن مربا باید از هل، گلاب یا خلال نارنج استفاده کرد.
- برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت (تقریباً ۱۰ ساعت) با تکههای میوه مخلوط کنید.
به این مرحله شکرپاش کردن گفته میشود که برای بسیاری از مرباها از جمله مربای به کاربرد دارد.
- مربا اگر بیشتر از حد بجوشد، بعد از سرد شدن شکرک می زند.
- هرگز برای ترد شدن تکههای میوه، از آب...
- ۹۶/۰۷/۲۰
- ۴۵ نمایش